logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Aukje Vlaanderen

Aukje Vlaanderen

 

“Ik denk aan kinderen met modderige laarzen, zand tussen de nagels, blozende wangen en een dag vol belevenissen. Ik denk aan zelfgemaakte vogelhuisjes, takken om hutten mee te bouwen, kliederen in de modder, schatgraven en ontdekkingstochten”

Mijn naam is Aukje Vlaanderen, ik woon in Neeritter (Gemeente Leudal), met mijn man Frederick, onze drie kinderen; Lieve (1998), Nova (2001) en Ravi (2007), katten, hond, cavia’s en kippen. Vanuit mijn passie voor kinderopvang, kennis en inzicht in ontwikkeling van kinderen en door graag buiten zijn is Natureluur, onze Natuur BSO, ontstaan. Ruim 20 jaar heb ik verschillende functies gehad binnen de kinderopvang, na het afronden van een opleiding agogisch werk, sociaal pedagogische hulpverlening en hoger management. Deze ervaring kan ik goed inzetten bij Natureluur, maar natuurlijk ook voor andere organisaties.

Natuurervaringen zorgen ervoor dat kinderen zich beter kunnen concentreren, creatiever, actiever en weerbaarder zijn en minder snel dik worden en het is natuurlijk super leuk! Omdat de meeste mensen druk zijn met werk of opleiding en andere bezigheden schieten helaas uitstapjes naar het bos er wel eens bij in. Daarom is een Natuur BSO zo fijn. Je weet, als ouder, dat je kind iedere dag veel buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes, veel leert over de omgang met de natuur en aan het einde van de dag met herinneringen weer mee naar huis gaat. Daarbij geven we kinderen de boodschap mee dat je zuinig moet zijn op de natuur. Niet onbelangrijk dus.

Groetjes Aukje
www.bso-natureluur.nl