logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Angelique Hersman

angelique hersman

Ik ben Angelique Hersman, facilitair coördinator met de focus op duurzame ontwikkelingen in dit vakgebied, en daarnaast actief met verschillende activiteiten voor kinderen in de natuur. Op mijn website www.ontdekkenmetplezier.nl vindt u hier meer informatie over, maar ook over andere initiatieven, tips en activiteiten in de regio Haaglanden. Tenslotte organiseren wij, in samenwerking met Bart de Koning (www.natuuriseenfeest.blogspot.com) met veel liefde het állerleukste verjaardagsfeestje voor uw kind in de regio Haaglanden.

Als kind vond ik het al heerlijk om te spelen op braakliggende terreinen, in parken, bossen en aan dijken. Ik was één van die bevoorrechte kinderen die gedurende een paar weken per jaar de Kennemerduinen als thuis konden beschouwen en ook later, als actief kaderlid binnen Scouting heb ik mij nog lang bezig gehouden met spelmogelijkheden in de ongerepte natuur. Scouting heeft hier prachtige terreinen voor in beheer.

Nu ik zelf moeder ben van een zoontje van 2, merk ik dat alles wat ik zo vanzelfsprekend vond, nu helemaal niet meer zo logisch is. Gelukkig zie ik ook dat natuur, buitenspelen, natuurspeeltuinen en groene kinderopvang weer steeds meer begint te leven. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze groene bewustwording, want het állerleukste speelterrein vind je nog steeds in de vrije natuur!

Dit jaar gaan wij ook voor het eerst op twee grote evenementen met focus op de oudheid onze workshop "Survival in de Middeleeuwen" organiseren. Laagdrempelig, zonder winstoogmerk, maar met heel veel plezier, creativiteit en voorpret! Kijk ook voor meer informatie hierover op www.ontdekkenmetplezier.nl