logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Carola Winter

Carola Winter

 

Ik ben cArola Winter, 44 jaar. Als coördinator van SKBactief, activiteitenteam van de SKB, Stichting Kinderopvang Barendrecht, ondersteun ik met het team mijn collega’s op verschillende locaties met een aanvullend activiteiten aanbod. We bieden o.a. sport & spel lessen, natuurlessen en workshops voor collega’s, kinderen en ouders en ondersteunen bij zwemlessen. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich in het samenwerken met partners uit de regio om activiteiten te organiseren voor alle kinderen in Barendrecht, zoals bijvoorbeeld de landelijke buitenspeeldagen, ModderRun en de ZuidPolderDag. Onze vier vakantie BSO’s hebben op dit moment de grootste aandacht.

Naast mijn werk voor het activiteitenteam ben ik werkzaam als groene pedagogisch medewerker, natuurbegeleider en metselaar van GroenCement op onze Natuur BSO, BuitenGewoon. Op onze BSO groeien we er op natuurlijke wijze toe om “de vogelvriendelijkste BSO van Nederland” te worden. BuitenGewoon, wat in de zomerperiode wordt omgedoopt tot vakantie BSO “Het Kapoentje”, ligt midden in natuur-en recreatiegebied de Zuidpolder. Een natuurgebied volop in ontwikkeling tussen Barendrecht en de rivier de Oude Maas. Een gebied waar vele bijzondere natuurgebieden samenkomen. Denk hierbij aan de Grienden, Gaatskensplas, waterbuffer IJsselmonde, ZuidPolder, met kleine bosgebieden, struinvelden en een speelbos voor kinderen. In samenwerking met FN12 waterscouting, ARK IJsselmonde natuurvereniging, gemeente Barendrecht en de vogelbescherming zijn onze activiteiten gericht op natuur-en natuurbeleving.

Als Groen Cement metselaar denk ik graag mee met andere organisaties bij het natuurlijke activiteitenaanbod op de locaties.  Ik ondersteun hele dagopvang locatie IenieMienie van de SKB bij het toegroeien naar een natuur HEDO. Samen naar een groene en gezonde toekomst. Zo groeit het aanbod binnen Barendrecht.

Meer informatie op: www.de-skb.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.