logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Annemarije Oskam

Ik ben Annemarije Oskam en werk voor de organisatie Kern Kinderopvang Randstad, de laatste twee jaar voor kinderdagverblijf Het Papegaaiennest in Reeuwijk.

Bij dit kinderdagverblijf gaan we alle dagen van de week met weer en wind naar buiten. Voor de kinderen is er in de speciale natuurtuin veel te ontdekken en te leren. Ook organiseren we regelmatig natuuractiviteiten waarbij de kinderen bijv. insecten kunnen zoeken, bladeren vegen en mogen helpen met nieuwe plantjes poten. 1x per jaar is er ook nog Modderdag waar allerlei leuke activiteiten voor onze kinderen worden georganiseerd.

Zelf vind ik van kleins af aan de natuur geweldig! Als je er goed voor zorgt zie je hoe mooi het allemaal kan worden. Bomen groeien en planten die bloeien en de dieren die prachtige huisjes kunnen maken.

Ik doe graag mee als metselaar van Groen Cement omdat ik het belangrijk vind om in de tijd van tv en computerspelletjes ook te laten zien hoe leuk en creatief je kan zijn met de natuur en natuurlijk met wind, regen, sneeuw en zon.