logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Sandra Hofhuis

 

sandra hofhuisSandra is initiatiefneemster van de vestiging van BSO Wijs! in Vianen en werkt daar nu als locatiemanager.

Bij BSO Wijs! spelen de kinderen elke middag, 52 weken per jaar, buiten. Buiten spelen wanneer het maar kan, veel bewegen, spelenderwijs leren over planten en dieren of samen een vishengel leren bouwen of muziek maken in de natuur. Dat is heel in het kort wat BSO Wijs! doet.

Sandra heeft ruime ervaring als coördinator/beleidsmedewerker bij een gemeentelijke welzijnsafdeling. Verbindingen leggen met lokale sport-of welzijnsinstellingen deed ze toen en nu – in haar huidige baan - ook. Die verbindingen leveren mooie dingen op: participatie, leuke activiteiten en betrokkenheid van kinderen bij hun leefomgeving. Door kinderen het goede voorbeeld te geven hoe je kunt samenwerken met elkaar en zelf verantwoordelijkheid kunt nemen ten aanzien van het milieu of je eigen stad, ervaren ze wat de natuur voor hen betekent en zullen ze later bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen. We leren ze hoe ze zelf hun steentje kunnen bijdragen aan een positieve wereld om hen heen!