logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Reinate Bruins Slot

Reinate Bruins Slot

 

In 2011 ben ik gestart met "Ik Slaap Buiten"  een bedrijf dat duurzaam geproduceerde buitenbedjes aan kinderdagverblijven levert. Toen ik in contact kwam met het buiten slapen, merkte ik dat mijn eigen, en andere kinderen hier vaak heel goed op reageren. Ze zijn rustiger, slapen langer en zijn minder verkouden. De geluiden van vogels, de wind en blaadjes helpt om lekker in slaap te vallen. De frisse lucht helpt de weerstand op peil te houden. Lekker buiten zijn dus, ook als je slaapt!

Ik vind het belangrijk dat kinderen in contact komen met de natuur en respect hebben voor alles wat leeft. Ik heb vanuit mijn studie en (vrijwillige) functies bij verschillende stichtingen gemerkt dat kinderen soms weinig betrokken zijn bij de natuur en zelfs bang zijn om buiten vies te worden. Terwijl kinderen juist zoveel kunnen leren en zoveel plezier kunnen beleven aan lekker in het bos lopen, op de grond te liggen om paddenstoelen te bekijken, kikkers te vangen en hutten te bouwen!

Ik wil me graag inzetten om kinderen de kans te geven kennis te maken met wat de natuur je kan bieden. Een bron van inspiratie die je je hele leven met je mee draagt! Ik zet me daarom graag in om een positieve bijdrage te leveren aan de brug die Groen Cement wil slaan!