logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Ralf Smeets

ralf smeets 1ralf smeets 2ralf smeets 4Mijn naam is Ralf Smeets

Na mijn jeugd te hebben doorgebracht in het mooie zuid Limburg, ben ik in Leeuwarden Diermanagement gaan studeren. Diermanagement is een managementopleiding op het gebied van mens-dierrelaties en het welzijn van dieren. Tijdens een van mijn stages heb ik mijn vrouw Fleur leren kennen. Ik ben getrouwd en heb twee zoons, Midas en Tom. De wereld om mij heen fascineert mij al van jongs af aan en ik ben in mijn vrije tijd dan ook veel buiten te vinden. Als jongetje heb ik diverse natuurcursussen gevolgd en deze kennis heb ik sindsdien verder uitgebreid. Tegenwoordig probeer ik mijn enthousiasme en kennis over te brengen op anderen!

Dit doe ik als natuurcoach NME van Speelwerk Kinderopvang en als docent MBO Dierverzorging en Wildlife bij AOC de Groene Welle. Daarnaast begeleid ik als beheerder va
n logeerboerderij de Speelhoeve in Scheerwolde verschillende (natuur)activiteiten met diverse groepen. Als ik dan nog tijd over heb, wandel en mountainbike ik graag en vind ik het leuk om aan mijn oldtimer Land Rover te klussen en foto's te maken. Meer weten? Zie mijn CV op LinkedIn.

In 2012 heb ik mijn eigen bedrijf nmeDOEN opgericht. Met nmeDOEN wil ik ervoor zorgen dat kinderen de wereld buiten ervaren en begrip krijgen van de plaats die zij daarin innemen.

nmeDOEN coacht ouders en pedagogisch professionals die samen met kinderen naar buiten willen.

nmeDOEN verzorgt onderwijs voor toekomstig professionals binnen de groene en de pedagogische sector.

nmeDOEN organiseert buitenactiviteiten en workshops! Spannende en leerzame activiteiten voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of schoolreis.

nmeDOEN ontwikkelt en implementeert natuuractiviteiten voor recreatiebedrijven.

Verenigd in "Groen Cement" kunnen we nog meer kinderen bereiken!

Aan de slag? Kijk dan snel verder op mijn site! Of stuur mij een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ralf smeets 5