logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Irene Willemsen- van Münster

irene willemsen-van mnsterGREENKIDS is een initiatief van Irene Willemsen-van Münster en is een combinatie van kinderen, bewustwording van verantwoord eten & drinken, natuur en beweging. GREENKIDS biedt dienstverlening aan in de vorm van een GROEN programma voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast geeft GREENKIDS advies in GROEN doen op het gebied van food, natuur en duurzaamheid. Beter eten = Beter leven!

"Hoe smaakt eten precies, waar komt het vandaan en hoe groeit het? Vragen die ik zelf vroeger had en waarmee ik middels GREENKIDS kinderen spelenderwijs verantwoordelijk willen maken hun eigen lijf. Irene Willemsen"

In GREENKIDS komen zoveel mogelijk GROENE thema's samen op een doelgerichte, professionele en respectvolle manier. De oorspronkelijk intentie, tijdens de oprichting van GREENKIDS in 2008, was om een GROENE buitenschoolse opvang starten. Daar GREENKIDS echter liever niet aan één plek gebonden wilde zijn is het plan gewijzigd. Samen met Eva Willink, voeding- en gewichtsconsulente, is een breed flexibel GROEN programma "Hoe GROEN ben jij? ontwikkeld. Dit programma is geschikt voor kinderen op de basisschool, de kinderopvang, de sportverenining, het buurtcentrum of een GROEN kinderfeestje.