logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Helen Kuipers

Helen Kuipers

 

Ik ben Helen Kuipers, de oprichtster en directeur van Duurzame Kindermeubels b.v.   Ik ben al jaren werkzaam als coach en energetisch therapeute voor kinderen en hun ouders. Ook ben ik met hart en ziel begaan met het ontspannen kunnen opgroeien van kinderen. Duurzame Kindermeubels bv is ontstaan uit het verlangen om kinderen ook binnenshuis meer in contact te laten komen met de natuur. Daarom bieden wij "echte" beukenhouten meubels aan voor particulieren en kinderopvang.

Ik ben inmiddels 46 jaar. Ik ben geboren in het noorden des lands, opgegroeid in Zuidlaren (Dr). In mijn jeugd heb ik altijd aan de rand van het dorp gewoond, veel gespeelt in "het land", in slootjes en bijna elk weekend speelde ik op een boerderij. Inmiddels woon ik al ruim 24 jaar in de Randstad en realiseerde ik me de afgelopen jaren dat contact met de natuur niet zo vanzelfsprekend is voor kinderen hier.

Vanuit een P&O achtergrond ben ik me gaan specialiseren in het werken met sensitieve volwassenen en kinderen. Dit begon in 2006 met een 2-jarige opleiding tot LifeCoach bij Atma in Amersfoort. Vanaf 2008 ben ik mijn therapeutische kwaliteiten gaan verdiepen oa door opleidingen van Healing Arts te volgen, inclusief de kindercoaching. Ik werk vaak erg intuitief. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn helderziende en helderwetende gaven.

Vervolgens kwam in 2013 een getalenteerde en professionele meubelmaker uit Roemenie op mijn pad en levert hij ons mooie handgemaakte houten meubels, soms zelf ontworpen, soms voortkomend uit een gezamelijke gedachte. De doelstelling van Duurzame Kindermeubels is om de natuur ook binnenshuis te brengen.

 

Duurzame KinderMeubels bv

M: 06-53788704

www.duurzamekindermeubels.nl

https://www.facebook.com/duurzamekindermeubels