logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Bart de Koning

bart-de-koning

Bart de Koning, zzp-er: website: http://www.natuureducatie.com

Bart de Koning is al twintig jaar actief in de praktische Natuur- en Milieu Educatie, en heeft sinds 1997 zijn eigen bedrijf hiervan gemaakt.

Natuurbeleving, actief in de natuur bezig zijn en verwondering staat centraal in zijn werk. Naast trainingen geven en lesmateriaal ontwikkelen, blijft Bart ook zelf actief met kinderen bezig. Op de website: www.natuuriseenfeest.blogspot.com lees je over de kinderactiviteiten die hij aanbiedt.

Bart’s boodschap naar Pedagogisch Medewerkers is: Natuur is dichtbij, het is een onuitputtelijke bron voor spel, activiteiten en verwondering, je hoeft niet te weten hoe iets heet, en je hoeft er zelfs geen vieze handen van te krijgen (maar dat kan wel). Bart heeft een uitgebreid netwerk aan groene organisaties in Nederland. Hij kan bruggen slaan tussen kindercentra en bijvoorbeeld Natuurmonumenten, provinciale landschappen en lokale NME-centra.

Daarom is hij een warm pleitbezorger van het initiatief Groen Cement. En wil hij hiermee helpen om kinderen een leuke tijd in de natuur te bezorgen.