logo

P1070286

Metselaars van Groen Cement

Metselaars van Groen Cement

Wij zijn een organisatie die bestaat uit vrijwilligers. Ons vijfkoppige bestuur wordt ondersteund door meer dan 300 vrijwilligers vanuit alle hoeken van het land. Deze vrijwilligers hebben allemaal affiniteit met kinderen én natuur en dragen de stichting een warm hart toe.

Vrijwilligers zijn dus erg belangrijk voor Stichting Groen Cement; onmisbaar zelfs! Daarom hebben wij een passende naam voor hen bedacht: de Metselaars van Groen Cement!

Metselaars verbinden door al hun activiteiten, inzet en kennis kinderen met de natuur en zo bouwen wij samen aan een groene en gezonde toekomst voor de komende generaties.

 

Metselaar worden

Wij hebben mensen nodig die met hart voor natuur en kinderen mee willen denken, inspireren en helpen en zelf daardoor ook meegroeien om zo aan deze toekomst te komen! 

Wij als organisatie zullen mogelijkheden bieden om jouw organisatie ook onder de aandacht te brengen, waardoor wij elkaar kunnen versterken. Iedere metselaar staat met een persoonlijk verhaal op de website en krijgt een plek op de digitale landkaart. 

Wanneer wij activiteiten organiseren of vragen krijgen met betrekking tot hulp of advies vanuit kinderopvangorganisaties, dan putten wij uit ons aanbod van metselaars. Uiteraard kan ook iedereen zelf een passende partij zoeken op de site! 

Doe jij ook mee?
 
 
 
Groen Cement: niet praten maar doen!