logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Metselaarsdag december 2013

Woensdag 11 december vond in Driebergen de tweede Metselaarsdag van 2013 plaats. De bijeenkomst stond in het teken van de voorbereidingen van het Jaar van de Groene Kinderopvang. Na een kort voorstelrondje vertelde Alberthe Papma, die door Groen Cement tijdelijk is aangesteld als coördinator voor het Jaar, wat in grote lijnen de ideeën zijn voor 2014. Vervolgens hebben alle deelnemers in ‘regionale’ groepjes gebrainstormd over mogelijke acties en activiteiten.

Tijdens de koffiepauze konden de metselaars zich opgeven voor tal van werkzaamheden waarbij Groen Cement nog wel wat hulp kan gebruiken.

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst, met veel nieuwe ideeën, nieuwe samenwerkingen en veel positieve geluiden voor 2014. Er is een uitgebreid verslag gemaakt van de Metselaarsdag, deze is naar alle metselaars gemaild. Wanneer je het verslag niet hebt gekregen maar wel graag wilt ontvangen, kun je het opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.