logo

P1070286

Groen Cement College

Groen Cement College

Trainingsdag groene professionals

14 oktober 2020 | 09:30 - 16:30 | Park de Hoge Veluwe, Arnhem

Aanmelden voor het Groen Cement College kan via de volgende link: https://forms.gle/gMoocygoUas2MZ4A6

Op 14 oktober organiseert Groen Cement een training voor maximaal 40 pedagogisch medewerkers en/of leidinggevenden, waarbij we je stap voor stap helpen je kinderopvanglocatie (verder) te vergroenen en jezelf te ontwikkelen als groene professional. Een interactieve dag vol inspiratie, theorie en lekker de handen uit de mouwen steken. Dus niet alleen de hele dag binnen naar presentaties luisteren, maar samen de verdieping opzoeken, elkaar inspireren en ook wat concreets mee naar huis nemen. Het maakt niet uit of je als kinderopvanglocatie pas net begint met vergroenen of al jaren in het bezit bent van ons kwaliteitsmerk. We bieden parallelle sessies en zorgen dat we je iets te bieden hebben op jouw 'groene' niveau.

KOSTEN
De kosten voor de training zijn inclusief BTW, lunch en trainingsmaterialen.
325,- p.p. voor een losse aanmelding, vanuit een organisatie zonder het Groen Cement kwaliteitsmerk.
275,- p.p. voor een losse aanmelding, vanuit een organisatie met het Groen Cement kwaliteitsmerk.
250,- p.p. wanneer een leidinggevende en pedagogisch medewerker zich als tweetal aanmelden, ongeacht het hebben van het Groen Cement kwaliteitsmerk.

PROGRAMMA

In de training gaan we in ieder geval de volgende dingen doen / behandelen:

  • Wat is groene kinderopvang en waarom is het belangrijk voor kinderen?
  • Hoe kan je je eigen kinderopvangorganisatie (verder) vergroenen?
  • Hoe neem je je collega’s / leidinggevende / organisatie hierin mee?
  • Met theoretische handvatten een plan maken voor je eigen locatie.
  • Een paar groene activiteiten zelf uitvoeren en verbinden aan de dagelijkse praktijk.
  • Wat maakt je een goede ‘Groene’ professional? Welke eigenschappen horen daarbij?

Programma Groen Cement College 2020 lowres

Bij Groen Cement houden we van maatwerk en het afstemmen op behoeftes. Vandaar dat wij het definitieve programma pas maken nadat we een compleet beeld hebben van alle deelnemers. Dus of je nu een gastouder bent, of een pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO, leidinggevende of pedagogisch coach, medewerker van een organsatie met ons kwaliteit of zonder, schrijf je in! Wij maken een mooi programma en zorgen ervoor dat je iets waardevols mee naar huis neemt en geinpireerd raakt om je organisatie (verder) te vergroenen.

LOCATIE
We maken voor deze trainingsdag gebruik van de trainingsruimtes en de prachtige natuur van Nationale Park de Hoge Veluwe, met daarbij alle ruimte om voldoende afstand te bewaren. Parktoegang zit bij de training inbegrepen en er is een mogelijkheid om tijdens de lunchpauze een witte fiets te pakken en de natuur te ontdekken of het Museonder te bekijken. Na de trainingsdag is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het Kröller-Möller museum te bezoeken of te dineren in het Parkrestaurant. Voor de echte fanatiekelingen beschikt het Nationale Park over een natuurkampeerterrein.

We stimuleren je graag om je als pedagogisch medewerker samen met een leidinggevende op te geven, zodat deze training het meeste effect geeft voor je organisatie en een duurzame groene kans biedt om je organisatie op praktische én organisatorische wijze te vergroenen. Doordat wij parallelle sessies aanbieden voor leidinggevenden en pedagogisch medewerkers ga je als tweetal met nog meer kennis naar huis!

AANMELDEN
Aanmelden voor het Groen Cement College kan via de volgende link: https://forms.gle/gMoocygoUas2MZ4A6

Het betreft een eerste aanmelding. Na de aanmelding ontvang je van ons een verzoek om de kosten voor de training te voldoen.
De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen.

Groen Cement College 2020 lowres