logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Heleen Eshuis

heleen eshuis nieuw

In het wild is een ontwerp- en trainingsbureau wat gespecialiseerd is in avontuurlijke buitenruimten voor kinderen van 0 tot 18 jaar.
Avontuurlijk als je kijkt naar de buitenruimten: veel groen, woeste heuvels, geurende bloemen, uitdagende stapelmuurtjes en prachtige moestuinen met lekkere groentes.
Inspirerende trainingen voor iedereen die met kinderen werkt; waarom is het belangrijk dat kinderen buiten hun grenzen ontdekken? Welke relatie kan je leggen tussen natuurbeleving en gedrag van kinderen? Welke risico's kom je buiten tegen en hoe ga je daarmee om? Hoe maak je een uitdagende buitenruimte?Initiatiefnemer van In het wild is Heleen Eshuis.
Heleen heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs en in de kinderopvang. Ze is gepassioneerd van natuur en kinderen.
Heleen hoopt dat Groen Cement over vijf jaar een begrip is in Nederland wat staat voor kinderen mèèr met de natuur in aanraking te laten komen; mede door het samenwerken met verschillende organisaties. Want kinderen zijn onze toekomst!

www.inhetwild.nl