logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Daniel Korai

Dani Korai Vincent MollMijn naam is Dani Korai en sinds 2013 ben ik actief als metselaar bij Groen Cement. Sinds 2013 heb ik een 10-tal kwaliteitsbeoordelingen uitgevoerd en ben ik als hoofdmetselaar beschikbaar voor kwaliteitsbeoordelingen.

Daarnaast ben ik in 2014-2015 verantwoordelijk geweest voor het verschijnen van het werkboek “Stap voor stap naar Groene kinderopvang” van Groen Cement. Ik ben vanuit verschillende functies betrokken geweest bij de totstandkoming van het werkboek, namelijk als projectleider, één van de schrijvers, één van de eindredacteurs, als de vormgever en als de uitgever.

Sinds December 2015 ben ik bestuurslid bij Groen Cement in de functie van Secretaris en ben daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen van trainingen voor de Groene kinderopvang.

Na mijn MBO en HBO studies Bos- en Natuurbeheer en een Minor Filosofie op de Radboud Universiteit heb ik mijn eigen onderneming opgericht: Fundamental Nature. Mijn onderneming Fundamental Nature levert een breed scala aan diensten binnen het domein Mens & Natuur: Trainingen voor bedrijven en de kinderopvang, coördinator van een ondersteuningsprogramma Ondernemerschap op Hogeschool Van Hall-Larenstein, Erasmus+ trainingen voor Europese jongerenwerkers, Natuurcoaching en Ontwerp & Aanleg van educatief groen.

Dani Logo NEW1B

Meer informatie over mij en mijn onderneming kan je vinden op: www.fundamental-nature.nl