logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Alberthe Papma

albertha papma

Ik was vroeger een echt scharrelkind en ook nu nog vormt 'buiten' belangrijke inspiratie voor mijn leven en werk. Groen doet goed en ik gun ieder kind wortels en vleugels, verbinding en verwondering.

Na jaren beleidservaring bij de overheid, waar ik binnen het 'domein' natuur en landschap werkte aan thema's als groen en gezondheid, jeugd en natuur, 'groene' burgerparticipatie en duurzame maatschappelijke initiatieven, doe ik dat nu vanuit mijn eigen bureau Zin in Groen.

Zin in Groen wil mensen en organisaties ondersteunen die zich inzetten voor een duurzame samenleving. Vanuit het motto 'groen heeft zin en groen geeft zin' doe ik dit onder andere door mensen -groot en klein- weer in contact te brengen met (hun) natuur. Voor mij kunnen buiten en 'binnen' niet zonder elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat een 'groene jeugd' doet opgroeien tot evenwichtiger en gezonder volwassenen die beter in staat zijn duurzame keuzes te maken.

Naast het advieswerk dat ik doe vanuit Zin in Groen ben ik ook (therapeutisch) kinderyoga docent en -over enige tijd officieel- kindercoach. Ook daarin laat ik me inspireren door de natuur en de seizoenen. Kinderyoga/coaching en creatieve natuurbeleving vormen een prachtige en in mijn ogen volkomen 'natuurlijke' combinatie.

Kortom: meer natuur voor meer kinderen! Het is fijn dat Groen Cement een breed netwerk vormt om dat voor elkaar te krijgen. En ik werk daar heel graag aan mee.

www.ziningroen.nl

www.kinderyoga.org