logo

Herfstwandeling Vincent Moll

Adrie Beyen

adrie beyen

Vrijwel iedere dag wandel ik twee keer een uur met Angel, mijn hond. Meestal hetzelfde rondje, maar er is altijd wel iets bijzonders te ontdekken. Ik volg de bomen en de planten zoals zij de seizoenen volgen. Er verschijnen dieren op mijn pad, die mij van alles laten zien. Ik zie allerlei figuren in de wolken, kan me nog steeds verwonderen over een regenboog, maak de mooiste zonsopgangen en zonsondergangen mee, voel de regen op mijn gezicht en de wind in mijn haren. Ik voel me bevoorrecht dat ik dagelijks in de natuur kan zijn.
Helaas zijn er nog veel te veel mensen die helemaal niet weten hoe goed het voor je is om in de natuur te zijn. Hoe belangrijk het is om een band te hebben met de natuur, zodat je over en weer voor elkaar kunt zorgen. Daarom is 'leven met de natuur' een speerpunt van mijn uitgeverij A3 boeken.

Ik onderschrijf de doelstelling van Groen Cement "Kinderen zijn de volwassenen van morgen en natuur is de basis van ons bestaan. Daarom zijn kinderen en natuur de belangrijkste schakels voor de toekomst van onze aarde." en daarom ondersteun ik Groen Cement met mijn redactionele vaardigheden.