logo

P1070286

Dag van de Groene Kinderopvang 2020

UPDATE: DE DAG VAN DE GROENE KINDEROPVANG 2020

Op 19 mei staat de Dag van de Groene Kinderopvang gepland. Deze dag zal gewoon doorgaan en het zal er een zijn om niet te vergeten!

200308 2020 Dag van de Groene Kinderopvang Small

Op de Dag van de Groene Kinderopvang vragen we jullie allemaal om op je eigen kinderopvanglocaties natuuractiviteiten te organiseren die te maken hebben met het thema van dit jaar: Natuur, daar zit muziek in! We hebben al wat mogelijke activiteiten en ideeën met jullie gedeeld via onze facebook-pagina en gaan daarmee door om jullie te blijven inspireren.

Normaal gesproken proberen we jullie te stimuleren om zoveel mogelijk ouders, buurtgenoten en externen te betrekken bij deze dag. Echter, met de huidige situatie, willen we jullie vragen om (afhankelijk van de geldende maatregelen op dat moment) te kijken wat de mogelijkheden zijn voor deze dag. Het is altijd mogelijk om de activiteiten op deze dag alleen voor de aanwezige kinderen en medewerkers te organiseren. Hoe mooi is het als wij die dag (apart, maar toch samen) muziek kunnen maken voor iedereen die zich in deze periode inzet voor de gezondheid en welzijn van anderen!

Meer informatie over de dag kan je vinden op de speciale pagina op onze website:
https://groencement.nl/dag-van-de-groene-kinderopvang/dvdgko
Hier gaan we binnenkort ook alle informatie blijven updaten naar aanleiding van de huidige situatie.